14 آذر 1396 - 13:29
شناسه خبر: 6618
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
در هفتاد و هفتمین جلسه کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه بررسی شد
گزارش پایش وضعیت آرد و نان کشور
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، هفتاد و هفتمین جلسه کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با هدف ارائه گزارش عملکرد مصوبات جلسه چهاردهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در ارتباط با استاندارد آرد و نان برگزار شد. کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، شاهرخ ظهیری، از پیشکسوتان صنعت غذای کشور و پیمان فروهر، دبیر انجمن آبهای معدنی و آشامیدنی به عنوا ن نمایندگان بخش خصوصی در این جلسه حضور یافتند.
گزارش حاصل از پایش آرد و نان موجود در نانوایی هایی های سطح کشور توسط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جلسه ارائه و نظرات و پیشنهادات در ارتباط با ارتقای سطح کیفی محصولات آرد و نان کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نقطه نظرات بخش خصوصی در ارتباط با طبقه بندی و درجه بندی گندم، بازنگری در جدول پاکی گندم، ارتقای کیفیت آرد خبازی و میزان نمک مورد استفاده در نانوایی ها نیز توسط کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، در این جلسه مطرح گردید و مقرر شد کارگروهی با مدیریت وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور بررسی و بازنگری در زنجیره گندم، آرد و نان کشور در جهت ارتقای کیفیت نان، تشکیل گردد.
در این جلسه همچنین گزارش سازمان غذا و دارو در ارتباط با طبقه بندی آبهای معدنی و آشامیدنی نیز ارائه شد که بر طبق آن کلیه آبهای معدنی و آشامیدنی طبق ارزیابیهای PRPS و اندازه گیری نیترات و نیتریت با استاندارهای ملی و ضوابط سازمان غذا و دارو مطابقت داشته و از شرایط کیفی لازم برخوردار هستند.. نقطه نظرات انجمن آبهای معدنی و آشامیدنی نیز توسط پیمان فروهر، دبیر این انجمن در این جلسه مطرح شد.